• Pap.A4 160g łososiow.250a SA24 MAESTRO COLOR pastel

Symbol: pp 4710221
Brak towaru
38,21 zł Netto
47,00 zł Brutto
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 0,00 zł Brutto
Kurier (Pobranie) 0,00 zł Brutto
Odbiór osobisty 0,00 zł Brutto
Paczkomaty InPost 12,00 zł Brutto
Poczta Polska 15,00 zł Brutto
Poczta Polska (Pobranie) 20,00 zł Brutto
Kurier 35,00 zł Brutto
Dostępność Brak towaru
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon

Najwyższej jakości papier biurowy barwiony w masie celulozowej. Polecany do wydruków w drukarkach laserowych i atramentowych, a także w wysoko-nakładowych urządzeniach kopiujących. Zachowuje odporność barwy na starzenie. Dostępny w formatach A4, A3 w gramaturze 80 g/m2 oraz w A4 w gramaturze 160 g/m2 . W gramaturze 80 g/m2 pakowany jest po 500 arkuszy w ryzie, w gramaturze 160 g/m2 po 250 arkuszy w opakowaniu. Produkcja papierów MAESTRO jest zgodna z normami ochrony środowiska.
Szeroka paleta 29 kolorów, dostępna w 4 grupach kolorystycznych: pastelowej, intensywnej, Trend i Neonowy odcień.
Dostępne kolory: wanilia-BE66, kremowy -CR20, żółty-YE23, łososiowy- SA24, flamingo-OPI74, różowy-PI25, jasna zieleń-GN27, zielony-MG28, błękit arktyczny-OBL70, jasny niebieski-BL29, niebieski-MB30, cytrynowy -ZG34, złoty-GO22, złota patyna-AG10, lawenda-LA12, szary-GR21, kanarkowy-CY39, żółć siarkowa-IG50, żółty słoneczny-SY40, czerwień ceglasta-ZR0(tylko 80gsm), pomarańczowy-0R43, czerwień koralowa-CO44, zieleń limonki-LG

Informacje o produkcie
Kategoria B2B Papiery/Papiery xero kolorowe
Nazwa B2B Papier xero MAESTRO COLOR A4 160 SA24 łososiowy
Certyfikat ISO 9001
Ekologiczny 0
Format A4
FSC 0
Gramatura (g/m2) 160
Ilość arkuszy 250
Kolor łososiowy
Marka Maestro
Opakowanie 5
Szerokość (mm) 297
Wysokość (mm) 210
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.